Тиквата предотвратява подуване

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Лечение с билки
Тиквата предотвратява подуване
13177
Снимков материал: pixabay.com
Тиквата предотвратява подуване

От сега до края на зимата хапвайте печена или варена тиква , когато усетите подуване на корема ...

Тиква - От сега до края на зимата яжте печена или варена тиква, когато усетите подуване на корема . Едно парче на ден е достатъчно, за да регулира работата на храносмилателната система.

Чайове - Пригответе силен чай от лайка или мента, добавете малко мед или лимон, и бавно пийте.

Чаят от джинджифил също е ефективен. Нарежете четири до шест колелца, прибавете 300мл вряща вода и ги оставете да престоят около 10 минути. Подсладете с мед и пийте преди или след хранене за по-добро храносмилане.

Семена - Можете да изядете цяла лъжица семена кимион или от тях да направите бисквити, така че да ядете, когато усетите дискомфорт и проблеми с храносмилането. Една супена лъжица семена от анасон също е ефективна срещу спазми и газове.

Лимон - Сутрин на гладно, изпийте топла чаша вода с една до две супени лъжици изцеден лимон.Този напитка е здравословна и ще ви зареди с енергия, ще създаде добро храносмилане и ще ви помогне при отслабването. Можете да направите и лимонов сок и сода бикарбонат. В чаша първо изцедете лимон и добавете една чаена лъжичка сода за хляб. Сместа ще започне да пари, така че в нея добавете вода. Всичко разбъркайте добре, а след това бавно пийте от течността.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft