15 Декември 2012
257068
Жито с орехи и мед
Ошав за Бъдни вечер
Мед с орехи и чесън
Постни сарми
Чушки с боб
Питка за Бъдни вечер
Тиквеник
Тиквеник
1 пакет готови кори за баница
около 1 кг. настъргана тиква
половин чаена чаша орехи
1 чаена чаша захар
канела
олио
Захарта и канелата се объркват с тиквата. Намазва се тавата с олио, реди се ред кори, ред от тиквената смес и по малко от орехите. Когато се нареди, тиквеникът се нарязва на парчета така, както ще се сервира. Полива се с добре сгорещено олио в нарезите – предвиждат се толкова лъжички олио, колкото са парчетата. Пече се в умерена фурна до зачервяване.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари