Тиквички на тиган по хърватски
10 Юли 2012
20156
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарязваме на кубчета почистените, но необелени тиквички, поставяме в тенджера, добавяме попарените, обелени и нарязани на парченца домати, поръсваме със ситно нарязани магданоз и чесън, посоляваме, слагаме черен пипер, наливаме зехтин и няколко лъжици вода и задушаваме под похлупак на много тих огън. Не трябва да разбъркваме тиквичките, от време на време само разклащаме тенджерата. Поднасяме ястието топло или студено (обикновено към печено месо).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари