За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Тиквички по милански - вкусна и лесна манджичка за пролетните жеги
Тиквички по милански - вкусна и лесна манджичка за пролетните жеги
5 Април 2016
34466
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лукът и чушката се нарязват, морковите се настъргват и се поставят в съд за пържене с малко олио. Докато зеленчуците се задушават, доматите се обелват и се нарязват на ситно. Щом лукът омекне, се добавят доматите и хубаво се разбърква. Тиквичките се нарязват и също се добавят в тигана. Всичко се готви, докато съставките омекнат добре. Прибавят се всички подправки. Към края, когато ястието е готово, се разбиват яйцата с вилица в друг съд и също се добавят към тиквичките в тигана. Разбърква се, докато се запържат и яйцата.
Обядът е готов и е много вкусен както топъл, така и студен.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари