Тирамисуто ряпа да яде! Пред тази бисквитена торта с печена тиква бледнеят всякакви сладкиши:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тирамисуто ряпа да яде! Пред тази бисквитена торта с печена тиква бледнеят всякакви сладкиши:
Тирамисуто ряпа да яде! Пред тази бисквитена торта с печена тиква бледнеят всякакви сладкиши:
9813
Източник: gotvach.bg
Тирамисуто ряпа да яде! Пред тази бисквитена торта с печена тиква бледнеят всякакви сладкиши:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Печената тиква си е традиция в студените зимни дни, но дали ще ви хрумне да я използвате за направата на някой вкусен сладкиш с тиква ? Точно това ви предлагаме да опитате днес - вкусна бисквитена торта с печена тиква , която ще ви накара да забравите всички други варианти на бисквитената торта. Нежна, вкусна, топяща се в устата - това е тази бисквитена торта с тиква и орехи :

Бисквитена торта с тиква и орехи

Продукти:

1,5 кг добре узряла тиква„

2 ч.ч.захар

1 пак.бисквити

1 ч.ч.счукани орехи

сметана

по желание - кокосови стърготини

Приготвяне:

От предната вечер нарежете тиквата на кубчета и я сложете в тенджера, засипете със захарта и захлупете с капака.

Оставете я да престои така една нощ.

На следващия сложете вода в тенджерата, да покрие тиквата, и я оставете да се свари до готовност. Сварената тиква прецедете и намачкайте с вилица (може и уред за пюре).

Добавете начупените бисквити и орехи. Разбъркайте много добре. Поставете сместа на равен пласт във форма с пръстен или тавичка и отгоре намажете с разбитата сметана.

По желание украсете с кокосови стърготини или настърган шоколад.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft