Това е любимата ми вечеря в края на седмицата, друго си е да седнеш на спокойствие и да си хапнеш нещо вкусно

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Това е любимата ми вечеря в края на седмицата, друго си е да седнеш на спокойствие и да си хапнеш нещо вкусно
Това е любимата ми вечеря в края на седмицата, друго си е да седнеш на спокойствие и да си...
53907
Това е любимата ми вечеря в края на седмицата, друго си  е да седнеш на спокойствие и да си хапнеш нещо вкусно
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти

500 г. кайма
500 г.

картофи
2 яйца
1 глава кромид лук
40 мл. брашно
40 мл. олио
черен пипер
сол

 

Начин на приготвяне

Продълговата форма за кекс се намазва с олио. В нея се слага лист оризова хартия, изрязан по формата є. Настърганият кромид лук и 1 яйце се слагат в съд, след което се разбъркват.
Обелените картофи се настъргват и сокът им се изстисква. Слагат се в съд заедно с другото яйце, брашното, солта и черния пипер.

Сместа се разбърква и половината от нея се сипва върху оризовата хартия, върху нея – каймата и другата половина от картофената смес. Ястието се пече 1 час, след което от рулото се маха оризовата хартия.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft