Това е любимата ми вечеря в края на седмицата, друго си е да седнеш на спокойствие и да си...
23 Юни 2017
53907
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти
500 г. кайма
500 г.
картофи
2 яйца
1 глава кромид лук
40 мл. брашно
40 мл. олио
черен пипер
сол
2 яйца
1 глава кромид лук
40 мл. брашно
40 мл. олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
Продълговата форма за кекс се намазва с олио. В нея се слага лист оризова хартия, изрязан по формата є. Настърганият кромид лук и 1 яйце се слагат в съд, след което се разбъркват.
Обелените картофи се настъргват и сокът им се изстисква. Слагат се в съд заедно с другото яйце, брашното, солта и черния пипер.
Сместа се разбърква и половината от нея се сипва върху оризовата хартия, върху нея – каймата и другата половина от картофената смес. Ястието се пече 1 час, след което от рулото се маха оризовата хартия.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари