Това е любимият ми сос- нещо между майонеза и чеснов сос, няма такъв вкус мога да го сложа на всичко
10 Ноември 2017
44728
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Нужни продукти:
2 ч.ч. гъсто кисело мляко
2 с.л.
майонеза
1 ч.ч. чесън на прах
1 ч.л. лук на прах
1 с.л. пресен или сух магданоз
1 с.л. пресен или сух копър
1/2 ч.л. (прясно смлян) черен пипер
1/2 ч.л. сол
1 ч.л. сушени люспи от лук.
1 ч.ч. чесън на прах
1 ч.л. лук на прах
1 с.л. пресен или сух магданоз
1 с.л. пресен или сух копър
1/2 ч.л. (прясно смлян) черен пипер
1/2 ч.л. сол
1 ч.л. сушени люспи от лук.
Приготвяне:
"Ранч" е почти универсален сос, подходящ за салати, сандвичи, меса...
Ако използвате пресен магданози и копър, нарежете ги на ситно.
Може да замените чесъна и лука на прах с пресни - 2 скилидки чесън и 1/4 малка глава лук, които също нарежете на ситно.
Сложете всички съставки в кухненския робот или блендера и пасирайте до получаването на хомогенен сос. Може и ръчно да смесите съставките.
Готовият сос изсипете в подходящ буркан или шише с капачка. Съхранявайте в хладилника до 5 дни.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари