Това е специалитетът на баба, винаги го прави, когато й ходим на гости, а аз я карам да прави по 2 тави, защото никога не стига

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Това е специалитетът на баба, винаги го прави, когато й ходим на гости, а аз я карам да прави по 2 тави, защото никога не стига
Това е специалитетът на баба, винаги го прави, когато й ходим на гости, а аз я карам да прави по...
86321
Това е специалитетът на баба, винаги го прави, когато й ходим на гости, а аз я карам да прави по 2 тави, защото никога не стига
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти

250 г. ориз

2 тиквички

1/2 връзка копър или магданоз

20 мл.

олио

черен пипер

сол

 

Начин на приготвяне

Тиквичките се обелват и се нарязват на кубчета. Заедно с нарязаните копър и пресен лук се задушават в олиото. Щом омекнат, се добавят оризът, солта и черният пипер. Ястието се залива със 750 мл. вода и се пече във фурна, предварително загрята на 200 градуса, докато течността се изпари.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft