Необходими продукти:
230 грама гъби, нарязани на филийки
1 глава лук, нарязана на ивици
2 супени лъжици зехтин
сол и черен пипер
4 супени лъжици масло
4 филийки хляб за сандвичи
1 чаена чаша настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса и покрийте дъното на тава с хартия за печене. Разпределете гъбите и лука, поръсете ги със зехтина и подправете със сол и прясно смлян черен пипер на вкус.
Печете около 20 минути или до готовност според вкуса.
През това време направете сандвичите, като разпределите 1/2 от кашкавала върху 2 от филийките. Отгоре разпределете плънката от гъби и лук и покрийте с останалия кашкавал.
Затворете сандвичите с останалите 2 филийки и ги прехвърлете в тигана с разтопеното масло.
Печете около 2-3 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
Изчакайте да се охладят за кратко, нарежете и поднесете.
Приятен апетит!