Мойте Рецепти
Обожавате ли лесните сладкиши без много бъркане, печене и сложни съставки? Е, тогава това е точно за вас! Елементарна за приготвяне, тази бисквитена торта е чудесно съчетание на вкусове, а щом омекне, направо се топи в устата!
1. Сложете млякото, захарта, брашното, какаото и размекнатото масло/маргарин в купа или тенджера и поставете на котлона. Варете, докато съставките се хомогенизират и докато сместа се сгъсти.
2. С получения крем слепете бисквитите една с друга във вид на руло, изправени. След като поставите всички бисквити, с останалия крем намажете рулото от трите страни. Украсете по желание с ядки или настърган шоколад. Оставете тортата да стегне и бисквитите да омекнат (най-добре в хладилника) и след това я нарежете на коси парчета, така че да се получат шарки на зебра.