Толкова ги обичам, а все не можех да си ги приготвя като в ресторант, докато един приятел- готвач не ми даде тази рецепта за тях

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Толкова ги обичам, а все не можех да си ги приготвя като в ресторант, докато един приятел- готвач не ми даде тази рецепта за тях
Толкова ги обичам, а все не можех да си ги приготвя като в ресторант, докато един приятел- готвач...
57985
Толкова ги обичам, а все не можех да си ги приготвя като в ресторант, докато един приятел- готвач не ми даде тази рецепта за тях
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

необходими продукти:


1/2 пакет макарони (или друг вид паста)
1/2 малка глава лук
2 с.л. зехтин
250 г свинска кайма
1 ч.ч.

смлени домати
сол и пипер на вкус
червен пипер по желание
100 г кашкавал

 

начин на приготвяне:


1. Сварете макароните до готовност в тенджера с подсолена вода според инструкциите на производителя.

2. Загрейте зехтина в тиган, задушете в него настъргания лук за 1 мин. Добавете каймата, разкъсвайте я на малки парчета, докато разбърквате. Овкусете я със сол и пипер, добавете по желание червен пипер. Сложете смлените домати и продължете да разбърквате, докато макароните се варят. Изцедете макароните, сложете ги в съд за печене. Полейте ги с каймата и доматите и разбъркайте. Поръсете ги отгоре с настърган кашкавал.

3. Сложете съда в предварително загрята на 180°С фурна за около 10 мин.
Подправете макароните с пресни или сушени подправки според предпочитанията ви.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft