За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Толкова е лесна, че ще я правите с повод и без повод: Вкусна баница без кори
Толкова е лесна, че ще я правите с повод и без повод: Вкусна баница без кори
1 Март 2016
144477
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 чаша грис
1 чаша бяло брашно
1/2 чаша царевично брашно
2 чаши прясно мляко
1 чаша олио
2 яйца
1 бакпулвер
сирене на вкус (250-500 гр.)
Разбийте яйцата, добавете олиото, сиренето солта.
Отделно в друга купа смесете брашната, гриса и бакпулвера.
Объркайте двете смеси и добавете чаша мляко.
Прехвърлете сместа в намазнена тавичка и печете около 30 минути на 200 градуса, до златисто-кафяво.
След това извадете баницата и я залейте с 1 чаша мляко (или течна сметана). Върнете за още много кратко във фурната.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари