Топено сирене в гърне
25 Август 2014
14370
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Първо пригответе сос бешамел по изпитана рецепта. Сиренето нарежете на парчета.
Вземете голям глинен съд, в който ще печете сиренето, и на дъното му поставете половината от сиренето. Залейте с половината сос бешамел. Над соса подредете месото, нарязаните гъби, кетчуп на вкус, подправете с риган и поставете няколко парчета кашкавал. Над кашкавала поставете оставащото сирене, залейте с бешамел и завършете с парче кашкавал.
Така приготвено, поставете гърнето в студена фурна и включете на 200 градуса. Печете 30 минути, докато сиренето добие приятен златисто-кафяв цвят.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари