Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!
Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!
admin
Добавена от: admin
47008
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти


1 кръгъл хляб

За пълнежа:

1 глава лук със среден размер

250 гр. пушен свински врат

250 гр. пушено свинско печено

250 гр. пушено пилешко филе

250-300 гр. бяло сирене

подправки на вкус - сол, черен пипер, риган

3 кофички заквасена сметана

200-300 гр. кашкавал

олио
 


В малко мазнина се запържва ситно нарязаният лук с малко сол. Прибавят се нарязаните пушени месца. Всичко хубаво се запържва, след което се подправя с черен пипер и риган. След това се добавя нарязаното на кубчета сирене. Пържат се, докато се разтопи сиренето. Дръпва се от огъня и се добавят сметаните.

Сместа хубаво се разбърква и се изсипва в предварително добре издълбаното кръгло хляб. Хлебчето се поставя в леко намазнена тава. Горната част остава като капак, а средата се накъсва на залчета, които по-късно ще ни послужат да си топваме от това неустоимо вкусно мезенце.

Отгоре се нанася настърганият кашкавал. Поставя се във фурната и се запича на 200 градуса, докато се разтопи кашкавалът. Сервира се в чиния и се поднася топло.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft