Топла картофена пита с кашкавал и бекон

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Топла картофена пита с кашкавал и бекон
Топла картофена пита с кашкавал и бекон
admin
Добавена от: admin
25285
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Нарежете бекона на пръчици, а обелените картофи и домати нарежете на кръгове. Кашкавала настържете на едро ренде. В тефлонов тиган с малко олио запържете бекона, а след това го извадете в купа. В мазнината от бекона запържете картофите от двете страни и след това ги извадете в дълбок съд, за да останат топли.

Вземете огнеупорен съд, намажете го с олио и в него поставете полусварените картофи, върху тях разпределете една трета от запържения бекон, след това поставете от настъргания кашкавал и покрийте с нарязаните. Подправете на вкус и накрая сложете и риган. Същата процедура се повтаря още два пъти и отгоре питата се покрива с резенчета домат.

Разбийте яйцата, сметаната и млякото, и приготвена смес излейте върху питата. Поставете я да се пече на 200 градуса, докато се зачерви.

 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft