Топли брускети с праз и сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Топли брускети с праз и сирене
Топли брускети с праз и сирене
admin
Добавена от: admin
6524
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 стръка праз лук
1 багета или бяла франзела
2 с.л. масло
1 с.л. зехтин
100 гр. синьо сирене
сол и пипер

Празът се измива добре и се нарязва бялата му част на колелца. Запържва се в маслото, като се прибавя солта и черният пипер. На много слаб огън се готви около 25 минути, като съдът се покрива с капак. През това време хлябът се нарязва и поръсва с малко зехтин, леко се препичаме във фурна. Когато лукът е готов, малка част от него се разпределя върху всяко парче хляб, отгоре се слага натрошено сирене. Леко се затопля отново, докато сиренето се размекне.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft