8 филии хляб за тостер
4 с л лешникова паста тип Нутела или Финети
100 г тънки мини-шоколадчета
50-60 мл прясно мляко
1 с л течен мед
2 с л краве масло
От филиите се отрязва кората. Четири филии се намазват с лешниковата паста. Отгоре се поставят мини-шоколадчетата. Филиите се захлупват с другите 4 филии. Млякото се разбърква с меда. Сандвичите се потапят за кратко в млечната смес, след което се нареждат върху дъска за рязане. Покриват се с друга дъска за рязане, а отгоре се поставя тежест. Така сандвичите престояват 3 часа. В голям тиган се разтопява кравето масло. Яйцето се разбива с водата. Сандвичите се потапят в яйцето. Пържат се на среден огън за по 5 минути на страна до златист цвят. Сандвичите се срязват по диагонал и се поднасят веднага.