Топъл шоколад с ром и вино
22 Декември 2011
15733
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В подходящ съд се смесват какаото, кафето и прясното мляко. Разбъркват се добре, след което съдът се поставя на загрят котлон. Когато течността заври, се доливат виното и рома. Разбърква се леко с лъжица и съдът се оттегля от котлона.
Сладкарската сметана се разбива в пластмасова купа заедно с пудра захар, до сгъстяване. Коктейлът се разпределя по равно в 4 дълбоки стъклени чаши на столче.
Отгоре се шприцова по розичка сметана. Преди поднасяне, всяка напитка се поръсва с какао.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари