200 гр. бисквити
2 л. прясно мляко
400 гр. сметана
6 мини опаковки бонбони Маршмелоу
2 маргарина (малки опаковки)
16 с.л. захар
4 пакетчета пудинг ванилия
4 пакетчета пудинг шоколад
200 гр. пудра захар
В един литър мляко поставете осем супени лъжици захар и четири пакетчета пудинг ванилия. Сварете го и го оставете да се охлади. В другия литър мляко добавете останалите осем супени лъжици захар и свaрете вътре шоколадовия пудинг, след което го оставете да се охлади. Отделно разбийте единия маргарин със 100 гр. пудра захар, след което го смесете с шоколадовия пудинг. Разбийте другия маргарин с останалите 100 гр. пудра захар и ги смесете с пудинга ванилия.
Начин на подреждане:
В тортена чиния подредете ред бисквити, върху тях - част от ваниловия крем, малко разбита сметана и пласт от шоколадовия. Върху него подредете бонбоните Маршмелоу и ги покрийте с пласт от жълтия и пласт от кафявия крем. Отгоре намажете тортата със сметана.