200 гр. бисквити
2 л прясно мляко
400 гр. бисквити с плодов пълнеж
6 мини опаковки бонбони Маршмелоу
2 пакета маргарин (250 гр.)
16 супени лъжици захар
4 пакетчета сметана
пудинг ванилия - 2 пакетчета
пудинг шоколад - 2 пакетчета
200 гр. пудра захар
В 1 литър прясно мляко поставете 8 супени лъжици захар и 4 пудинга ванилия. Пригответе ги и ги оставете да се охладят. В другия литър мляко поставете 8 супени лъжици захар и пригответе пудинга от шоколад. Отделно разбийте половината маргарин със 100 грама пудра захар и смесете с шоколадовия пудинг. Разбийте втория маргарин с още 100 грама захар и смесете с пудинга ванилия.
Начин на подреждане: подредете бисквитите в подходящо плато или форма за торта, отгоре покрийте с половината черен крем, подредете сладките с пълнеж, покрийте с половината жълт крем, отгоре поставете бонбонки Маршмелоу, след това - втората половина на жълтия крем, втората половина на шоколадовия крем и най-отгоре покрийте със сметана (разбита с вода).