300 гр. чаени или обикновени бисквити
1 голяма и една малка опаковка кроасани 7 Days с шоколад
1 голяма и една малка опаковка кроасани 7 Days с ванилия
1500 мл. прясно мляко
2 пакетчета пудинг с вкус на шоколад
2 пакетчета пудинг ванилия
240 гр. захар
300 гр. течен шоколад
400 гр. маргарин
100 гр. шоколад за готвене
сметана за декориране
В 500 мл. мляко се добавят 120 гр. захар и в него се сварява пудингът ванилия. По същия начин се вари и пудингът от шоколад. Готварският шоколад се разтопява и се добавя в шоколадовия пудинг. Двата пудинга се оставят да се охладят. Маргаринът се разбива добре и едната половина се добавя в охладения шоколадов пудинг. Бисквитите се потапят в топло мляко, за да омекнат, след което се нареждат върху чиния за торта. Върху тях се намазва шоколадовият крем, отгоре се подреждат кроасаните с шоколад и ванилия. Върху кроасаните се нанася кремът ванилия. Тортата се намазва отгоре и отстрани с течния шоколад, разтопен на водна баня. Украсява се с разбита сметана.