Тортена бомбичка
25 Януари 2014
33235
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете рулото на парчета с дебелина 7-8 мм.
Вземете купа за салата (с диаметър от 15 см и с дълбочина от 8 см), увийте дъното и стените с прозрачно стреч фолио.
Покрийте дъното и стените на купата с парчетата руло. Разбийте сметаната, добавяйки какаото.
Напълнете купата с рулата с разбитата сметана и отгоре покрийте с останалите парчета руло.
Оставете тортата да се охлади (няколко часа в хладилника), обърнете я в подходяща чиния, отстранете фолио и поднесете.
По желание, украсете с малко сладко от боровинки, ягоди, къпини, малини и пр. плодове.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари