Традиционна овесена каша
22 Декември 2011
47734
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 части овесени ядки
5 части прясно мляко
сол
Овесените ядки се държат в горещото и малко подсолено прясно мляко в продължение на 1 минута при постоянно разбъркване. Ястието се снема от огъня, похлупва се с похлупак и се оставя да престои 5 минути. Кашата се разбърква и се поднася, като се прибавят плодове или други подходящи продукти. Може да се променя количеството на млякото според желаната гъстота.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари