Традиционна попара
12 Май 2014
12850
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Тази лесна рецепта - готова само за 15 минути - със сигурност ще ви върне в детството!
Нарежете хляба на филийки, след това - на малки парченца. В голяма тенджера сложете вода (два пъти по-голямо количество от хляба) и оставете да кипне. Ако сиренето не е солено, добавете 1/3 чаена лъжичка сол, в противен случай не е необходимо да добавяте сол Махнете тенджерата от котлона и сложете вътре хлебните парченца, разбъркайте, за да се получи каша, добавете маслото и отново разбъркайте.
Смесете двата вида сирене и ги добавете веднага към кашата, а може да добавите само половината, като останалото количество поръсите върху всяка порция попара. Поднесете попарата топла.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари