Турен Тулузен - чеснова супа по френски
18 Юни 2012
8125
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Изпържваме счукания чесън в гъшата мас, заливаме с 1 1/4 л вода и варим няколко минути. Разбиваме белтъците на сняг, прибавяме ги към супата и оставяме да се втвърдят. Разбиваме жълтъците с малко супа, сваляме супата от огъня, прибавяме жълтъците, черен пипер, сол, наливаме в чинии, в които сме поставили хлебни хапки, изпържени в мас. Поднасяме веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари