Турнедо Беарнез
20 Април 2012
23008
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Бифтеците се намазват с олио или зехтин и се изпичат на предварително загрят грил.
Слагат се върху филийките и се заливат със сос Беарнез.
Сосът се приготвя, като в малка тенджерка се кипва оцетът с нарязания лук, щипка целина, щипка естрагон и няколко зърна смлян черен пипер.
След като оцетът изври и остане около 1 чаена лъжичка, се прецежда в друга малка тенджерка, в която са смесени жълтъците с нарязаното на парченца масло и щипка сол.
Тенджерката се слага на водна баня и жълтъците се бият до еднородна смес, която се подправя с много ситно нарязани естрагон и целина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари