Туршия с камби и карфиол

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Туршии
Туршия с камби и карфиол
Туршия с камби и карфиол
admin
Добавена от: admin
79388
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

камби - 3 кг
карфиол - 3 кг
моркови - 2 кг
целина - 1 глава с листата
зелка - 1 голяма
оцет - 250 мл за буркан
сол - 3 с.л. за буркан
подсладител - 2 ч.л. течен
аспирин - 6 броя за буркан

Всички зеленчуци се нарязват на парчета, зелето на ивици. Целината се наситнява цялата. Зеленчуците се редят в бурканите на пластове, като се притиска добре с юмрук.

Във всеки буркан се изсипва съответното количество оцет, сол, подсладите и аспирин.

Бурканите се заливат с вряла вода догоре. Затварят се и се обръщат. В продължение на седмица се обръщат всеки ден. След 1 месец мешаната туршия е готова за консумация. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft