Уникална техника, с която направих впечатляващи шарки по великденските яйца!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Уникална техника, с която направих впечатляващи шарки по великденските яйца!
216
Снимков материал: pixabay.com
Уникална техника, с която направих впечатляващи шарки по великденските яйца!

Необходими продукти:

20 броя яйца
люспите на 2 глави лук
боя за яйца
олио за полиране

Начин на приготвяне:

Сварете яйца до твърдост. Обелете оранжевите люспи на лука.

Поставете ги в предварително загрята до 150 градуса фурна и сушете за около пет минути. Внимавайте да не се пресушат.

Люспите трябва да бъдат лесно ронливи. Извадете от фурната и натрошете, на колкото се може по-малки парчета.

Сварените яйца намокрете и след това оваляйте в лучените люспи.

След това поставете яйцата в чорап и завържете.

Разтворете боите според указанието на опаковката и потопете яйцата. Оставете да престоят около 20 минути.

След това извадете яйцата и ги поставете върху хавлиена кърпа.

Щом се отекат добре, премахнете чорапа. Поставете яйцата върху чиста кърпа и ги полирайте с намаслена с олио хавлия.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft