26 Декември 2012
250486
Успешно втасване на тестото
Поставете съда с тестото в близост до печката
След като тестото е втасало
Колко време втасват тестата от пълнозърнести брашна
Не се отчайвайте, ако тестото не се получи
Успешно втасване на тестото
Най-рисковано е да решите, че в стаята е достатъчно топло и да го оставите да се надигне. Можете и да си гарантирате успешното втасване като предварително загреете фурната на 50 градуса и сложите тестото на средното ниво, за да се увеличи обемът. За да не хваща коричка опитайте някои от следните хитрини – намажете тестото с олио, покрийте съда, в който втасва с капак или с напръскана с вода кърпа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари