Ути Бъчваров приготвя специално за вас рошави свински джоланчета в доматен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ути Бъчваров приготвя специално за вас рошави свински джоланчета в доматен сос
Ути Бъчваров приготвя специално за вас рошави свински джоланчета в доматен сос
35668
Ути Бъчваров приготвя специално за вас рошави свински джоланчета в доматен сос
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

За вас мили дами ще публикуваме рецепти от "Животът е вкусен" с участието на невероятния Ути Бъчваров и със специалното съдействие на Fibank.

 Идеята на Fibank е да подарява новодомски партита на своитe клиенти, които купуват мечтаното си жилище чрез жилищен кредит, отпуснат от Банката. 

Вече втора година Ути Бъчваров, екипът му за ”бързо реагиране” и Fibank правят живота на Нододомците вкусен. Затова и ние искаме да ви пренесем в този вълшебен свят изпълнен с вкусни емоции.

А това е една от рецептите- рошави свински джоланчета в дометен сос, които Ути приготви на едно от новодомските партита ....естествено по желание на домакините.

Нека партито и у вас да започне сега:

Време за приготвяне: 60 мин

Стойност на продуктите: 12,60 лв

Нужните продукти:

1 кг джолани, най-добре задни, могат да се купят обезкостени
Брашно
Сол и черен пипер
Олио за пърженето
Зехтин 
200 г дупета от колбаси /чоризо, хамон/
1 люта чушка
2-3 скилидки чесън
1-2 консерви домати на кубчета
60-70 г сушени домати
1 с.л.

каперси
Червен пипер 
Кимион
Захар
Едра паста за серирането

Начин на приготвяне:

Джоланите обезкостете, ако са с кокал. Направете ги леко рошави, като отгоре ги прорежете с нож, за да станат като на баклавички. Поръсете ги със сол и черен пипер, оваляйте ги в брашно и ги запържете в тиган с олио на силен огън. Преместете ги в тавичка и ги печете във фурната за 20-30 мин. 

В това време пригответе соса като в същия тиган без да го миете сложете малко зехтин и запържете скилидките чесън наситнени и лютите чушки.  Наситнете дупета от колбаси и ги запържите в тигана. Добавете доматите от консерва, наситнени сушени домати, сол, червен пипер /най-добре пушен/, захар, кимион, наситнени каперси, сухи подправки по желание. Оставете соса да се посгъсти. Сварете пастата,отцедете я и я собавете в соса, разбъркайте хубаво.

Извадете джоланите от фурната и ги пуснете в соса, оставете да поврат, махнете от котлона и ги сервирайте, поръсени с настърган пармезан.

 

Ето и видеоматериалът, в който подробно ще може да видите как се приготвя това невероятно ястие:

 

Loading the player...
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft