Фалшиво пълнено пиле
8 Ноември 2015
11370
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
кожата от едно цяло пиле, внимателно отделена (така че да е цяла)
300-350 гр. мляно месо
2 средно големи картофа
1 морков
1 чушка
50 гр. сладка царевица
сол, черен пипер, риган
Картофите и морковите се сваряват и пасират, след което се прибавят към каймата заедно с подправките, сладката царевица и нарязаната пиперка. От така приготвената смес се оформя топка с големината на кожата на пилето. Така приготвеното месо се покрива с пилешката кожа, залива се с малко олио и се пече на 220 градуса за 40-50 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари