Фалшив Шоколадов сладкиш - супер евтин и вкусен, наситено шоколадов без трошичка шоколад и масло!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Фалшив Шоколадов сладкиш - супер евтин и вкусен, наситено шоколадов без трошичка шоколад и масло!
Фалшив Шоколадов сладкиш - супер евтин и вкусен, наситено шоколадов без трошичка шоколад и масло!
24816
Фалшив Шоколадов сладкиш - супер евтин и вкусен, наситено шоколадов без трошичка шоколад и масло!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това е много евтина версия на популярния сладкиш брауни  и ако си мислите, че няма да е вкусно, защото не съдържа шоколад, ще се изненадате. Брауни е американски шоколадов сладкиш , който се приготвя много лесно, но е сред най-обичаните заради своята сочност и наситен вкус.

Това е евтината му версия и също толкова вкусна. Не съдържа шоколад или масло, а всичко, което трябва да направите, е да смесите всички съставки. Повърхността на тази популярна торта е изключително лъскава благодарение на прост трик.

Не намалявайте количеството на захарта, защото точно това количество е важно за успеха на сладкиша, а като разбиете яйцата със захарта, трябва да го направите много добре, за да се разтопи захарта. Тези прости процедури са отговорни за съвършенството на тази торта. Ето какво е необходимо, за да си приготвите нашето Фалшиво брауни :

Фалшиво Брауни

Продукти:

65 г неподсладено какао на прах (за предпочитане органично)

150 г олио

3 средно големи яйца

300 г захар

85 г универсално брашно

1 щипка сол

1 ч. л.

екстракт от ванилия (или 1 пакетче ванилова захар)

Приготвяне: 

Сложете яйцата, както са с черупките, в дълбока купа, залейте ги с вряща вода и ги оставете да се загреят точно 3 минути. След това ги разбийте на пяна с миксер заедно със захарта. Можете също постепенно да добавите захарта при непрекъснато разбиване за около 10-20 минути. Необходимо е да се разтопи напълно и да се получи гъста, ярка, кремообразна смес.

яйца със захар

След това добавете една чаена лъжичка ванилия и щипка сол, след което продължете да разбивате още малко. В отделна купа смесете какаото на прах и олиото. Разбъркайте добре, докато получите гладка смес без бучки, като течен шоколад.

яйца с ванилия

какао с олио

Започнете постепенно да добавяте сместа от какао и масло (на тънка струйка) към яйчената смес. Разбийте до гладка смес. След това постепенно добавете брашното, ако го бъркате с лъжица или наведнъж, ако го разбивате с миксер.

шоколадова смес

шоколадово тесто

Изравнете добре сместа. Трябва да се получи гладка, хомогенна, плътна шоколадова смес. Постелете форма с размери 20х20 см (или приблизително) с хартия за печене и я намажете леко с масло.

фалшиво брауни приготвяне

Изсипете сместа, направете фигури с дървена клечка, за да се "разроши" леко сместа и добие релефна повърхност, след което печете в загрята фурна на 170 градуса, 28-30 минути. 

изпечено брауни

Изпеченият блат се оставя да изстине, след което се изважда от формата, маха се хартията и се нарязва на кубчета. 

фалшиво брауни изпечено

брауни без шоколад

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft