1 опаковка кори за баница
300 гр. почистени от костилките вишни (може и замразени или от компот)
1 чаша кисело мляко
3 яйца
1 чаша грис
1 пак. бакпулвер
1 чаша олио
1 чаша захар
За крема:
3 пакетчета пудинг ванилия
1 л прясно мляко
80 гр. масло или маргарин
13 с.л. захар
800 мл поставете на котлона да заври с 13 с.л. захар. В останалите 200 мл разтворете добре пудинга. Във врящото мляко добавете на тънка струйка разтворения пудинг и при непрекъснато бъркане оставете крема да се сгъсти. Охладете го, като бъркате периодично, за да не образува коричка. В охладения пудинг добавете разбитото масло/маргарин (на стайна температура).
Разбийте яйцата на пяна и постепенно добавете захарта. След това добавете киселото мляко, гриса, бакпулвера и олиото, и объркайте сместа добре.
Разделете корите на 3 части. Намажете всяка кора от първата купчинка със сместа от яйца и кисело мляко и ги редете една върху друга. Отгоре поръсете с вишни. Постъпете по същия начин и с другите купчинки кори. Оставете малко от сместа за намазване за после.
Върху последната кора от всяка купчина поставете от крема във формата на фитил.
Навийте корите на 3 рула.
Готовите рула намажете със заделената яйчена смес от всички страни. Печете ги на 180 градуса около 40-тина минути (докато се зачервят).
Готовите крем-рула оставете да се охладят добре, преди да ги нарежете.