Фогош - пълнена бяла риба по виенски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Фогош - пълнена бяла риба по виенски
Фогош - пълнена бяла риба по виенски
admin
Добавена от: admin
10834
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Отстраняваме люспите и перките на рибата, разрязваме я по дължина, отделяме внимателно костта и я отстраняваме от главата до 5 см от края на опашката. Изваждаме вътрешностите през отвора, измиваме добре рибата, подсушаваме, посоляваме, поръсваме лимонов сок, напълваме с плънката, поръсваме виното, увиваме в пергамент (фолио) и печем 25-30 минути. При поднасяне поливаме с разтопено масло.
 Приготвяне на плънката: Нарязваме кифлите (без кората) на малки кубчета, накисваме в прясно мляко, разбъркано с яйцата, оставяме сместта да постои и прибавяме граха, нарязаните на кубчета гъби, попарените, обелени и също нарязани на кубчета домати, 20 г разтопено масло, подправките, сол и леко разбъркваме.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft