Фондю от кашкавал
26 Ноември 2014
16456
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Настържете двата вида кашкавал и ги разбъркайте заедно с брашното. Съда, в който ще приготвяте фондюто, намажете с чесън и поставете виното да се загрява. Когато започне да се изпарява (да не ври!) при непрекъснато разбъркване добавете кашкавала. Разбърквайте непрекъснато, докато започнат да се появяват мехурчета.
Сместа се поставя в съд за фондю или ако нямате такъв, импровизирайте - може да използвате метална подложка за горещи съдове, като под нея поставите малка свещ. Поднесете със залчета препечен хляб и подходящи шишчета, с които да топите хляба в разтопения кашкавал!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари