Френска яхния
16 Май 2015
19970
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
300-400 гр. свинско месо
3 с.л. доматено пюре
2 скилидки чесън
1 глава лук
1 морков
2-3 топчета замразен спанак (по желание)
1 кубче бульон
мащерка
розмарин
черен пипер
дафинов лист
Запържете месото с малко брашно в олио. След като се зачерви, добавете доматеното пюре, лука, чесъна и нарязания морков.
Подправете на вкус и прибавете малко вода. Затворете съда с капак. Задушете ястието до готовност около 30-40 минути.
Автор:
Десислава Чолакова
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари