Боцкани пърленки - 1 яйце, шепа брашно и после става пир по време на изолация! Разкошни:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Боцкани пърленки - 1 яйце, шепа брашно и после става пир по време на изолация! Разкошни:
Боцкани пърленки - 1 яйце, шепа брашно и после става пир по време на изолация! Разкошни:
9621
Боцкани пърленки - 1 яйце, шепа брашно и после става пир по време на изолация! Разкошни:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Предлагаме ви да опитате тези необичайно вкусни френски пърленки , които ще ви очароват с визия и вкус. При това за тях са ви необходими продукти, които най-вероятно вече имате в кухнята си.

Ето лесната рецепта за разкошните картофени пърленки по френски:

Френски пърленки

Продукти:

5-6 картофа

1 яйце

100 гр. брашно

1 с.л. растително масло

1/2 ч.л. сол

черен пипер - на вкус

Приготвяне:

Обелете и сварете картофите до омекване, намачкайте ги на пюре без бучки, добавете сол, черен пипер, яйце и брашно, омесете меко тесто.

Поръсете масата с брашно, разточете тестото тънко, изрежете пърленки с чиния, набодете ги с вилица.

Поставете хлебчетата върху тавичка, покрита с хартия за печене.

Печете в предварително загрята фурна за 15-20 минути до зачервяване.

Вкусните картофени пърленки са готови.

Приятен апетит!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft