Френски тост със спанак и артишок
29 Май 2012
8752
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете артишока на малки парченца и го прибавете към спанака. След това прибавете майонезата и сиренето и бъркайте с лъжица докато се получи гладка смес.
Нарежете франзелата на филийки и покрийте част от тях със сместа. Отгоре поставете другите половинки. След това ги наредете върху тавичка и печете при 180°С докато леко покафенеят отгоре (10-15 мин.).
Забележка: Можете да опечете сместа и без хляба и да я сервирате като топъл сос.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари