Фрикасе с бяла риба
22 Декември 2011
9764
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се сварява в подсолена вода заедно с олиото и едро нарязания лук.
Изважда се и се отцежда.
След като изстине, се обезкостява и се накълцва на дребни парчета.
Нарязва се или се настъргва и целината.
Смесват се майонезата и сметаната.
Така подготвените продукти се слагат в съд, в който се прибавят сокът от лимоните и солта и всичко се разбърква добре.
Сместа се разпределя в подходящи чинии и се украсява с листа от магданоз или нарязан пресен лук.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари