Фритата със зелен боб и шунка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Фритата със зелен боб и шунка
Фритата със зелен боб и шунка
admin
Добавена от: admin
20117
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Почистете добре зеления боб и го сварете в подсолена вода до омекване (20-тина минути). Шунката нарежете на кубчета. Намаслете добре тавичката, в която ще печете, и подредете на дъното й сварения фасул на един пласт. Покрийте с парчетата шунка и най-накрая - с нарязаните на шайби домати. Пригответе заливка от разбитите яйца и киселото мляко, овкусени със сол и черен пипер на вкус. Излейте заливката върху продуктите в тавичката и леко разтърсете, за да се разпредели равномерно. Печете около 20 минути в загрята фурна. Извадете от фурната и поръсете с настъргания кашкавал, след което запечете за още 5-10 минути, колкото кашкавалът да хване хубава златиста коричка. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft