Хлебен пудинг с ябълки и кафява захар

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Хлебен пудинг с ябълки и кафява захар
Хлебен пудинг с ябълки и кафява захар
admin
Добавена от: admin
27340
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 филии по-стар хляб
2 жълти ябълки
1 чаша мляко
1 чаша течна сметана
1/2 чаша кафява захар и още 3 с.л.
сушени плодове по избор
канела, ванилия

Фурната се загрява на 180 градуса. През това време се задушават ябълките с трите лъжици захар, докато станат златни. Хлябът се слага във фурната и след 15 минути се изважда. Залива се със смес от разбитите яйца със захар, мляко, сметана и подправки, в които са объркани ябълките и сушените плодове. Пече се 40 минути. Готовият хлебен пудинг се поднася с пудра захар или топка сладолед.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft