Хлябът беше станал на камък. Взех го и поставих под течаща вода, този трик трябва да знае всяка добра домакиня!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Хлябът беше станал на камък. Взех го и поставих под течаща вода, този трик трябва да знае всяка добра домакиня!
105961
Снимков материал: pixabay.com
Хлябът беше станал на камък. Взех го и поставих под течаща вода, този трик трябва да знае всяка добра домакиня!

Поставила хляб под течаща вода. Вижте какво се случи

Всеки обича прясно изпечен хляб, мек отвътре и хрупкав отвън.

Въпреки това, ако постои само няколко дни, просто е невъзможно да се яде. Но не изхвърляйте застоялия хляб в кошчето! Оказва се, че има един трик, който за няколко минути ще върне хляба обратно към живота!

 

1. Пуснете чешмата и поставете хляба под струя студена вода, докато попие достатъчно.

2. Поставете хляба във фурната на 150 градуса и печете в продължение на 6-12 минути.

 

Това наистина работи!

Ключът е в това, че водата, която попива хляба, във фурната се преобразува в пара и отново прави хляба мек и пухкав. Няма да го различите от прясно изпечения!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft