Хляб със захаросани плодове
27 Май 2013
7314
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разтворете маята в малко хладка вода и оставете на топло място да шупне. Замесете тесто от брашното, яйцата, маята, рома, солта, стафидите, нарязаните ядки, захаросаните плодове и канелата. Оставете тестото на топло да втасва 6 часа. Прехвърлете го в намазана с масло тава или форма за печене. Печете в предварително загрята фурна на 240 градуса около 1 час. Готовия хляб може да поръсите още топъл с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари