Хляб с орехи
22 Декември 2011
8106
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Смесваме брашното, водата, олиото и солта и замесваме тесто за хляб, което оставяме 30 мин да втасва. Междувременно слагаме ореховите ядки и скилидките чесън в кухненския робот, прибавяме вода и олио, подправяме със сол и черен пипер и разбиваме. След като тестото е готово, го разделяме на две и всяка част разточваме на правоъгълник.
Разстиламе половината плънка върху половината правоъгълник, сгъваме другата половина отгоре, след което прегъваме още веднъж. Същото правим и с другия правоъгълник, разточен от втората част от тестото. Печем на 225 градуса около 20 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари