Хрупкави свински филенца

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Хрупкави свински филенца
Хрупкави свински филенца
admin
Добавена от: admin
45438
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

свинско (пилешко) месо - 400 г бонфиле
горчица - 1 с.л.
мед - 1 с.л.
соев сос - 4 с.л.
корнфлекс - 1 пакет, неподсладен
яйца - 2 броя
галета
майонеза - 1 кутия, за соса
кисело мляко - 1/2 кофичка
чесън - на прах
черен пипер
сол

Нарежете месото на по-големи хапки и го намажете с горчицата, меда, соевия сос. Оставете да се овкуси за около 30 минути в хладилника.
Разбийте яйцата, натрошете корнфлейкса. Всяко филенце се потапя първо в яйце, после в галета, пак яйце и накрая в корнфлейкс.
Притиснете леко парчетата с ръце, за да може корнфлейксът да стегне. Изпържете месцето в сгорещено олио до зачервяване.
Поднесете със сос, приготвен от разбърканата майонеза, кисело мляко, черен пипер, сол и малко чесън на прах

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft