Хрупкав карфиол за зимата
10 Октомври 2013
251952
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Накъсваме карфиола на розички. Нареждаме гр в буркани, като между парчетата карфиол слагаме нарязана целина и копър. Заливаме със студен разтвор от 2 чаени чаши вода, 1 чаена чаша оцет (6-процентов), 1 чаена чаша захар, 4 супени лъжици сол. Запечатваме бурканите с капачки и не ги варим.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари