Хумус от тиква, нахут и тахан

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Хумус от тиква, нахут и тахан
6923
Снимков материал: pixabay.com
Хумус от тиква, нахут и тахан

500 гр тиква
1 консерва нахут
1 лукче
1 лимон
1 супена лъжица тахан
3 супени лъжици зехтин
Тиквата се бели, нарязва на кубчета, подправя със сол, черен пипер и масло и се пече на фурна 20 минути на 220 градуса. След като се изпече я прехвърляме в купа и добавяме нахут, сок от един лимон, чесън, тахан, зехтин и сол. Заедно пасираме и при необходимост добавяме вода, за да получим кремообразна смес.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft