Царевична супа с треска

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Царевична супа с треска
Царевична супа с треска
admin
Добавена от: admin
3425
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

25 гр. масло
1 глава лук, нарязана
8 резена пушен бекон, нарязани
3 средноголеми картофа, на кубчета
1 литър зеленчуков бульон
2 кочана царевица - само зърната
500 гр. пушена треска, нарязана на малки парчета (без кожата)
5 с.л. гъста сметана
шепа нарязан магданоз

Разтопете маслото в тенджера. Запържете вътре лука и бекона за около 5 минути, докато омекнат. Добавете картофите и гответе още няколко минути, след това налейте вътре бульона и оставете да къкри, докато картофите омекнат (около 8 минути).
Добавете царевичните зърна и пушената треска. Гответе още няколко минути, преди да добавите сметаната и малко черен пипер. Опитайте на вкус и добавете сол, ако е необходимо, т.к. рибата е солена. Разбъркайте нарязания магданоз и поднесете с хрупкав хляб.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft