Цветна пудинг торта

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Цветна пудинг торта
Цветна пудинг торта
admin
Добавена от: admin
12809
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

От трите пакета нишесте се отделя в три купички по 2с.л. лъжици. Млякото се разделя в три тенджерки. Желатинът се разтваря в хладка вода. Захарта се разделя на три в съдовете с прясно мляко. В купичките с нишесте се наливат по 2с.л. хладка вода. Разбъркват се на гладка кашица. Включва се котлон. Последователно се зареждат съдовете с млако. Един по един се приготвят кремчетата. Бисквитите се счукват на ситно. Омесват се заедно със смлените лешници, стафидите, 50г разтопено краве масло и 1с.л. коняк. Объркват се добре. Взема се тортена форма със закопчаване. Бисквитената смес се зарежда като първи слой. Желатинът се разпределя в трите крема. Объркват се добре за да може да се получи хомогенна смес. Зарежда се първият цвят крем. Десертът се слага за 30 минути да стегне. След това втория и накрая третия. С подредбата и вида на пудингите може да се импровизира. Заглажда се добре. Оставя се в хладилник да стегне за едно денонощие. Реже се на парчета. Преди поднасяне всяко парче се полива със сос от ягодово сладко или се украсява с пресни плодове и ядки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft