Целувчени гъбки с орехи

16 Февруари 2012
30382
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Целувките се смилат с блендер или се счукват много на ситно. Мекото масло се разбива заедно със смлените орехи, омесва се добре с целувчения прах и се оформят топченца с големината на орех. С гърлото на бирена бутилка от тестото внимателно се оформят пънчетата на гъбките и се слепват с вече приготвените шапки (с малко омекнало масло или шоколад). Готовите гъбки се поръсват с какао и се поставят в хладилника, за да стегне добре сместа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари